Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Boardingveld

Het voetballen op een boardingveld is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Het boardingveld omringt met boarding of vergelijkbaar materiaal is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat vroeger te vinden was in veel buurten, wijken, campings en overige leisure markten. De laatste jaren zijn echter de meeste veldjes verouderd of opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Met het SKOR boardingveld wordt de functie van het oude trapveldje terug gebracht. Het SKOR boardingveld zal het middelpunt worden van jouw camping of recreatiepark waar diverse sportactiviteiten plaats zullen vinden. Het boardingveld is zo opgebouwd dat je zelf de afmetingen, kleuren en ondergrond kunt samenstellen. Hierdoor krijg je een product geheel passend bij jouw omgeving.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

maurice van de maa

Goede kwalitatieve producten, uitstekende service en vakmensen. Prima dienstverlening en omgang met de klant en collega’s. Vooruitstrevend, flexibel en snelle acties. Efficiënte voor interne werk orders kan mogelijk beter en minder vaak voor niks rijden naar een project.

Bart - DOMO Sports Grass

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Benieuwd naar welk boardingveld voor jou de beste oplossing is?

Je kent ze vast wel! Een voetbalveld omring door panelen (boarding) die de afscherming verzorgen. Voetballen op een boardingveld is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Het boardingveld omringt met boarding of vergelijkbaar materiaal is een moderne invulling van het aloude trapveldje dat vroeger te vinden was in veel buurten, wijken, campings en overige leisure markten. De laatste jaren zijn echter de meeste veldjes verouderd of opgeofferd voor verstedelijking en uitbreiding. Met het SKOR boardingveld wordt de functie van het oude trapveldje terug gebracht. Het SKOR boardingveld zal het middelpunt worden van jouw camping of recreatiepark waar diverse sportactiviteiten plaats zullen vinden. Het boardingveld is zo opgebouwd dat je zelf de afmetingen, kleuren en ondergrond kunt samenstellen. Hierdoor krijg je een product geheel passend bij jouw omgeving.