Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Vaste tribunes van SKOR

Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je de vaste tribunes die wij aanbieden, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt.

Vaste tribunes van SKOR

De vaste tribune is, net als de verplaatsbare tribunes, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de voetbaltribune open, maar is het tribunevak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee meranti planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee meranti planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van ervanaf valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de voetbaltribune. Het aantal zitrijen en de breedte is configureerbaar. Per meter breedte hanteren wij als uitgangspunt dat een het model plaats biedt aan twee personen.

Maatwerk van SKOR

Naast de twee soorten voetbaltribunes die je op deze pagina vindt, behoort maatwerk bij ons ook tot de mogelijkheden! Doordat onze uitvoeringen worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze eigen fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een uitvoering zoals jij wilt. Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribunevak (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Zo beschikt jouw club straks over een unieke voetbaltribune.

Een vaste tribune kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de uitvoering die jij zoekt. Naast tribunes vind je op onze site ook vele andere sportmaterialen, van dugouts tot teamkleding! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!