Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Hockeytouwen

Bij elke vereniging zijn ze er wel, hockeytouwen. Hockeytouw wordt vaak gebruikt tijdens trainingen om een speelveld af te bakenen. Wanneer je een hockeytouw besteld ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Door de jarenlange ervaring in de hockeywereld is ons hockeytouw ontwikkeld voor en door hockeyers.

Kleuren en lengte van het hockeytouw 

SKOR biedt hockeytouwen in de kleuren geel/zwart, blauw/zwart, groen/zwart en oranje/zwart. Zo kies jij een kleur passend bij jouw vereniging of veld. Al onze hockeytouwen zijn verkrijgbaar in de lengtes 15mtr, 20mtr, 25mtr en 30mtr. Advies nodig over welke lengte hockeytouw het beste bij je vereniging past? Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!

Waarom SKOR?

Bij het kopen van een hockeytouw kun je uitgaan van een top kwaliteit product. Door onze jarenlange ervaring in het internationale hockey weten wij wat het beste is voor de hockeyclub.

Vragen? 

Heb jij nog vragen over hockeytouwen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder! Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.