Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Bioscoopstoelen van SKOR

Op zoek naar bioscoopstoelen die comfort en stijl combineren voor jouw bioscoop of filmzaal? Bij SKOR bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige bioscoopstoelen die de ultieme filmervaring bieden voor jouw publiek.

Bioscoopstoelen van SKOR

Onze bioscoopstoelen zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Met ergonomische vormgeving, verstelbare rugleuningen en zachte bekleding zorgen onze stoelen ervoor dat jouw bezoekers comfortabel kunnen genieten van elke film, van begin tot eind. Of je nu op zoek bent naar luxe enkele stoelen of naar rijen van geïntegreerde stoelen met bekerhouders en armsteunen, SKOR heeft de perfecte oplossing voor jouw bioscoopzaal. Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en configuraties om naadloos aan te sluiten bij de sfeer en uitstraling van jouw bioscoop.

Installatie van bioscoopstoelen 

Bovendien bieden wij professionele installatie- en adviesdiensten om ervoor te zorgen dat jouw bioscoopstoelen perfect geïnstalleerd zijn voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Vragen over bioscoop stoelen?

Upgrade vandaag nog de filmervaring voor jouw publiek met de hoogwaardige bioscoopstoelen van SKOR. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van een comfortabele en meeslepende bioscoopervaring voor jouw bezoekers. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.