Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd naar klemsystemen van SKOR?

SKOR levert aluminium klemgootsystemen voor kunstgrasvelden. Wij bieden twee verschillende soorten klemsystemen aan voor jouw voetbalveld. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Voetbal klemsysteem

Klemsystemen bestaan al jaren en worden inmiddels ook toegepast bij voetbal kunstgrasvelden. Voetbal klemsystemen zorgen ervoor dat de kunstgrasvelden worden verankerd in de grond. Bij een traditioneel kunstgrasveld zorgt zand ervoor dat de kunstgrasmat op zijn plek blijft liggen. Tijdens de aanleg van voetbal kunstgrasveld wordt doorgaans zo’n 16 kg zand per vierkante meter aangebracht. Enorm veel dus!

Tegenwoordig wil men liever geen infill materialen gebruiken, omdat dit het recycleproces enorm bemoeilijkt. Daardoor wordt er veel getest met alternatieve kunstgrasmatten zonder infill. Om die aan te kunnen leggen is een voetbal klemsysteem, ook wel klemgoot, benodigd. Het kunstgras wordt uitgerold en de uiteinden worden afgewerkt in het klemsyteem en vervolgens afgesloten met een klemrubber. Het veld is op die manier verankerd en de randen zijn netjes en onderhoudsarm afgewerkt.

SKOR is specialist in het produceren en leveren van klemsystemen. Voor elk systeem bieden wij een oplossing. Neem contact met ons op en vraag onze collega’s naar de mogelijkheden om jouw sportveld te voorzien van een klemsysteem van SKOR. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.