Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Nieuws

Nieuws

Ben jij benieuwd naar de nieuwste sportartikelen die binnenkort gelanceerd worden? Wil je weten welke lifestyle trends momenteel hot zijn? Bij SKOR houden we je op de hoogte van alle spannende ontwikkelingen.

Filter
bc-achtergrond-3

Innovatie en service, onze genen, onderdelen van het SKOR DNA. Als je altijd voorop wilt lopen en je klanten het allerbeste wilt kunnen bieden, in de aangeboden oplossingen, producten en service, dan heb je ook systemen nodig, die die drive met ......

Header-desktop-SKOR-Nieuws-Stadionstoelen-FcTwente

SKOR heeft succesvol meer dan 1760 business seats vervangen bij FC Twente, waardoor de club haar gasten een nieuwe dimensie van comfort en klasse kan bieden. De oude stoelen zijn vervangen door uiterst comfortabele business seats die voldoen aan de hoogst

Header-item-SKOR-Nieuws-DeGraafschapJeugdopleiding

Hoe voetballen onze voetballen? Daar kunnen wij zelf een lang verhaal over houden, maar het is beter om dat aan onze klanten te vragen. Wij gingen langs bij De Graafschap in Doetichem om naar hun bevindingen te luisteren.

Header duurzaamheid (desktop)

Bij SKOR bouwen wij mee aan een groene toekomst. Daar houden wij ons mee bezig tijdens het produceren en leveren, maar ook daarna. Hoe wij onze productontwikkeling verduurzamen? We vertellen je graag meer.

Header compensatie(desktop)

In 2020 deden wij verschillende compensatieprojecten. Klimaatverandering tegengaan lukt ons niet alleen, maar wel samen. Op deze manier proberen wij te werken aan een klimaatpositief bedrijf!

soccer-goal

Wanneer je het juiste voetbaldoel hebt uitgekozen, wil je natuurlijk dat je daar zo lang mogelijk van kunt genieten! In dit blog geven we enkele tips die ervoor zorgen dat jij zo lang mogelijk doelpunten kunt blijven scoren of reddingen kunt blijven maken

juliana

Zondag 2 augustus 2020 was een bijzondere dag voor SV Juliana’31 en SKOR. Op deze dag stond namelijk de eerste oefenwedstrijd op het programma van het eerste elftal. Op Sportpark Broeklanden werd om 11:00 afgetrapt tegen de amateurs van S.C. NEC.

reclame

Elke vereniging heeft ze wel, sponsoren. Deze bedrijven ondersteunen de verenigingen vaak in ruil voor zichtbaarheid. Deze zichtbaarheid kan je creëren doormiddel van reclameborden langs het veld. Een sponsor verdiend een mooi systeem om in opgehangen wor

Hero banner (desktop)_(1)

Met 1600 leden is hockeyclub Zwolle een toonaangevende club in oost-Nederland. De Zwolse club heeft sinds kort een hockeydome. HC Zwolle was daarom opzoek naar een leverancier die alle indoor materialen kon leveren.

zaalvoetbal

Over steeds meer velden rollen inmiddels ballen met een herkenbaar CAMO-patroon, zowel op het veld als in de zaal. Excelsior’31 uit Rijssen is de eerste zaalvoetbalvereniging die een groot aantal van onze CAMO zaalvoetballen bestelde.