Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar een handbaldoel voor jouw club?

Wil je voor op het veld of in de zaal een nieuw handbaldoel kopen? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! Wij bieden op deze pagina drie verschillende handbaldoelen aan, allemaal in dezelfde afmeting. De handbaldoelen zijn multifunctioneel inzetbaar: de KNVB hanteert voor zaalvoetbal dezelfde doelafmeting. Dit maakt dat het handbaldoel uitermate geschikt is voor in de sporthal!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

communicatie is top

Louis Oremus

Goede en snelle service

John van Brenk

Materialen van het handbaldoel

Onze handbaldoelen zijn gemaakt van aluminium en hebben een 80x80mm profiel. Door het gebruik van aluminium zullen deze doelen niet roesten. De handbaldoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood-wit en blauw-wit en leverbaar in twee soorten: Model dat inklapbaar is. Model dat in grondpotten kan worden geplaatst. Het inklapbare handbaldoel kan zoals de naam al doet vermoeden eenvoudig worden ingeklapt. Hierdoor neemt het doel een minimale ruimte in wanneer het niet in gebruik is. Bij de handbaldoelen die in grondpotten worden geplaatst, wordt gebruik gemaakt van een grondpot die in de grond wordt gemonteerd. Vervolgens kan het doel eenvoudig in deze grondpotten worden geplaatst en ben je verzekerd van een zeer stabiel handbaldoel! Handbaldoel kopen? Hopelijk heb je het handbaldoel kunnen vinden dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen over een handbaldoel kopen of over de andere handbal producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!