Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Dugouts van SKOR

De dugouts van SKOR worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit. Ze zijn te vinden bij Eredivisieclubs zoals Ajax, Feyenoord, PSV, evenals Heracles, AZ, FC Twente en Willem II. Maar ook bij tal van amateurverenigingen zijn onze dugouts populair, niet alleen bij voetbalclubs maar ook bij hockey- en korfbalverenigingen. Behoefte aan begeleiding bij het kiezen van de juiste dugout of maatwerk? Onze specialisten staan klaar om te helpen bij het vinden van een dugout die perfect aansluit op jouw behoeften. SKOR is de grootste fabrikant en ontwikkelaar van dugouts in Nederland. Al vele jaren leveren en monteren wij exclusieve dugouts voor sportverenigingen zowel in binnen- als buitenland. Ons assortiment bestaat uit duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds design. Voor elk budget en elke doelgroep hebben wij een passende dugout die volledig naar wens kan worden samengesteld. Je hebt de keuze uit diverse afmetingen, soorten zitgelegenheid, kleuren van de dugouts, sponsorborden en meer.

Waarom dugouts van SKOR?

SKOR, als de grootste fabrikant en ontwikkelaar van dugouts in Nederland, heeft al vele jaren exclusieve dugouts geleverd en gemonteerd aan sportverenigingen zowel binnen als buiten Nederland. Ons assortiment omvat een breed scala aan duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds ontwerp, geschikt voor elk budget en elke doelgroep. Je hebt de mogelijkheid om een dugout volledig aan te passen aan je eigen wensen, met keuzes variërend van afmetingen, zitplaatsen, kleuren en sponsorborden.

Dugout kopen?

Bij het kopen van een dugout zijn er verschillende keuzes te maken. Allereerst is er de keuze van de vorm, zoals schuin, gebogen of recht, afhankelijk van de zijkant van de dugout. Vervolgens bepaal je de gewenste afmetingen, waarbij een breedte van 1 meter doorgaans plaats biedt aan 2 personen. Daarnaast kun je beslissen over de kleur en of extra sterk polycarbonaat gewenst is. Tot slot kies je het type zitplaats, variërend van houten banken tot kuipstoelen of racestoelen

SKOR biedt verschillende types dugouts aan, zoals:

  • Dugout type 1: Een ronde vorm, ideaal voor voetbalverenigingen, met een oversteek die beschutting biedt tijdens regenbuien.
  • Dugout type 2: Overwegend recht met een kleine schuine kant aan de bovenzijde, vaak gebruikt door hockeyverenigingen. 
  • Dugout type 2.2: Recht met een hoogte van 2,20 meter en minder diep, geschikt voor sportvelden met beperkte ruimte. 
  • Dugout Basic: Een voordelige optie met een rechte vorm en standaard voorzien van vuren banken.

Dugouts op maatwerk

Bij het kopen van een dugout is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten, zoals de gebruikte materialen, de constructie en de prijs. SKOR biedt ook maatwerk dugouts aan, waarbij alle wensen kunnen worden verwerkt, zoals dugouts met wielen of aangepaste zitplaatsen.

Vragen over dugouts

Wil je meer weten over onze dugouts of een rondleiding krijgen in onze fabriek in Almelo? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. Volg ook onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van onze productontwikkelingen. We helpen je graag verder!