Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op en om het veld

Wij zijn fabrikant en specialist in alle materialen voor op en om het veld, voor welke sport dan ook. Zo ben je bij SKOR aan het juiste adres voor al jouw inrichtingsmaterialen voor jouw sportaccommodatie. Alle materialen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen en worden gebruikt op het hoogste niveau. Ook kun je onze materialen bij vele mooie amateurverenigingen. Heb je een vraag of wil je meer advies? Klik dan op de knop hieronder en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Gratis adviesgesprek

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Goed bedrijf, kwaliteit voor een betaalbare prijs en afspraak is afspraak. Kan het iedere sportvereniging aanbevelen.

Bennie - TopGrass

Bestelling ging super simpel en enkele dagen nadien werd de bestelling geleverd. Top service

Björn Burink

PEC Zwolle
PEC Zwolle
RHV Leonidas
RHV Leonidas
HSV VUC
HSV VUC
Feyenoord Rotterdam
Feyenoord Rotterdam
Gemeente  Assen
Gemeente Assen
KHC Dragons
KHC Dragons
Vitesse
Vitesse
VV Dioz
VV Dioz
Gemeente Den Haag
Gemeente Den Haag
Gemeente Westland
Gemeente Westland
FC Groningen
FC Groningen
THC Hurley
THC Hurley
Gemeente Almelo
Gemeente Almelo
Gemeente Kerkrade
Gemeente Kerkrade
VVV Venlo
VVV Venlo
HC Bloemendaal
HC Bloemendaal
SC Heerenveen
SC Heerenveen
Gemeente Sudwest Fryslan
Gemeente Sudwest Fryslan
Gemeente Leiden
Gemeente Leiden
Gemeente Lelystad
Gemeente Lelystad
Gemeente Hilversum
Gemeente Hilversum
Willem II
Willem II
Gemeente Amsterdam
Gemeente Amsterdam
Gemeente Zwolle
Gemeente Zwolle
Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht
SV Kampong Hockey
SV Kampong Hockey
ADO Den Haag
ADO Den Haag
AZ
AZ
HC Oranje rood
HC Oranje rood
Gemeente Leeuwarden
Gemeente Leeuwarden
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
Heracles
Heracles
HC Rotterdam
HC Rotterdam
Gemeente Nijmegen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Eindhoven
Gemeente Eindhoven
Gemeente  's Hertogenbosch
Gemeente 's Hertogenbosch
SP Lochem
SP Lochem
FC Utrecht
FC Utrecht
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
Ajax
Ajax
FC Twente
FC Twente
PSV
PSV

Dugouts van SKOR

SKOR, als de grootste fabrikant en ontwikkelaar van dugouts in Nederland, heeft al vele jaren exclusieve dugouts geleverd en gemonteerd aan sportverenigingen zowel binnen als buiten Nederland. Ons assortiment omvat een breed scala aan duurzame en exclusieve dugouts met een eigentijds ontwerp, geschikt voor elk budget en elke doelgroep. Je hebt de mogelijkheid om een dugout volledig aan te passen aan je eigen wensen, met keuzes variërend van afmetingen, zitplaatsen, kleuren en sponsorborden.
Bij het kopen van een dugout is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten, zoals de gebruikte materialen, de constructie en de prijs. SKOR biedt ook maatwerk dugouts aan, waarbij alle wensen kunnen worden verwerkt, zoals dugouts met wielen of aangepaste zitplaatsen.

Netten van SKOR

De netten van SKOR zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je vindt ze eenvoudig op onze website. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren mogelijk. Meestal wordt er voor een wit net gekozen, maar er zijn ook clubs of verenigingen die graag de netten in de clubkleuren willen hebben. Er is veel mogelijk. Wij hebben diverse combinaties in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden! Let er wel op dat de kosten voor een gekleurd net hoger zijn en dat de levertijd van de netten wat langer kan zijn.

Stoelen van SKOR

Voor sportaccommodaties biedt SKOR robuuste stoelen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden. Of het nu gaat om tribunes voor voetbalstadions, zitplaatsen voor tennisbanen of stoelen voor sportvelden, SKOR heeft de juiste oplossing om toeschouwers comfortabel en veilig te laten genieten van de wedstrijd.

Voor bioscopen en theaters biedt SKOR luxe bioscoopstoelen en theaterstoelen die de ultieme film- en toneelervaring bieden. Met ergonomisch ontwerp, verstelbare rugleuningen en zachte bekleding zorgen deze stoelen ervoor dat bezoekers comfortabel kunnen zitten tijdens lange voorstellingen.

Voor onderwijsinstellingen en zakelijke evenementen biedt SKOR aulastoelen en verplaatsbare stoelen die flexibel en functioneel zijn. Deze stoelen zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in multifunctionele ruimtes zoals collegezalen, conferentiezalen en vergaderzalen.

Tribunes van SKOR 

De vaste tribune, net als zijn mobiele tegenhanger, is vervaardigd van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar het tribunegedeelte is gesloten, wat zorgt voor een stevige constructie. De zitplaatsen bestaan uit twee meranti planken, terwijl de bovenste rij voorzien is van een rugleuning, eveneens gemaakt van twee meranti planken. Daarnaast is de zijkant van de bovenste rij uitgerust met een balustradehek, waardoor het risico op vallen wordt verminderd en je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune. Het aantal rijen en de breedte van de tribune zijn aanpasbaar. Over het algemeen biedt elke meter (breedte) van de tribune plaats aan twee personen.

Een variant op het vaste model is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen, zodat deze langs verschillende velden op jouw complex kan worden ingezet. Deze tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitplaatsen zijn identiek aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip betonplex, waardoor de tribune ook veilig te betreden is bij slecht weer. De mobiele optie wordt doorgaans geleverd met een breedte van 3 meter en met 3 rijen zitplaatsen, maar neem voor verschillende opties contact met ons op.

Naast de twee soorten tribunes die je op deze pagina vindt, bieden wij ook maatwerk! Doordat onze tribunes worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een uitvoering zoals jij wilt. Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribunegedeelte (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Zo beschikt jouw club straks over een unieke tribune die perfect aansluit bij jullie behoeften.

Schoonlopers van SKOR 

Borstelmatten, ook wel bekend als schoonloopmatten, zijn een essentiële toevoeging aan je sportveld. Deze matten worden vaak gecombineerd met looproosters voor een optimale werking. Zoals de naam al aangeeft, zorgen schoonloopmatten ervoor dat vuil van buiten niet met je schoenen het kunstgrasveld betreedt. Bovendien voorkomen ze dat infill materialen aan je voetbalschoenen blijven kleven wanneer je het veld verlaat, waardoor de verspreiding van microplastics wordt tegengegaan. Ontdek onze variëteit aan schoonloopmatten en laat ons je adviseren over welke het beste bij jou past.

Veldafscheiding van SKOR

Bij elke sportvereniging spelen sponsoren een belangrijke rol. Deze bedrijven dragen vaak bij aan de vereniging in ruil voor zichtbaarheid. Het plaatsen van reclameborden langs het veld biedt een uitstekende manier om deze zichtbaarheid te creëren. Bij SKOR vinden we dat jouw sponsoren een kwalitatief hoogwaardig systeem verdienen om hun naam te presenteren, aangezien zij een essentiële bijdrage leveren aan de vereniging. Onze reclamebordprofielen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en rubber, wat zorgt voor een stevige en milieuvriendelijke oplossing. Deze profielen, die voor 80% uit gerecycled materiaal bestaan en 100% recyclebaar zijn, bieden een duurzame en esthetische oplossing voor jouw vereniging en sponsoren.

Vragen over producten voor op en om het veld voor jouw sportaccommodatie?

Heb je nog vragen over de producten voor op en om het veld, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. Één van onze specialisten helpt je graag verder!