Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd naar welke tribune bij jouw hockeyaccomodatie hoort?

Tribunes (ook wel tribune) zijn ontwikkeld om de “twaalfde man” te voorzien van een zit of sta plek. Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zitplek kan aanbieden op een mooie tribune. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je verschillende soorten tribunes die wij aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk tribunes te leveren. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw tribune op maat!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Prima organisatie, korte lijnen wordt vaak snel geholpen

Wilbert - Domo Sports grass

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Soorten tribunes

Vaste tribunes voor hockeyvelden 

Onze vaste tribunes voor hockeyvelden zijn vervaardigd van duurzaam aluminium, net als onze mobiele tribunes. Bij dit model blijven de zijkanten en achterkant van de tribune open, terwijl het tribunevak zelf gesloten is voor extra veiligheid. De zitplaatsen bestaan uit twee stevige hardhouten planken, terwijl de bovenste rij een rugleuning heeft van twee hardhouten planken. De bovenste rij is ook uitgerust met een balustradehek aan de zijkant, waardoor valpartijen worden voorkomen en het gemakkelijker wordt om je vast te houden bij het verlaten van de tribune. De breedte en het aantal zitrijen van de tribune zijn aanpasbaar, waarbij we uitgaan van twee personen per meter breedte. 

Mobiele tribunes voor hockeyvelden 

Een alternatief voor de vaste tribune is onze mobiele tribune. Het grote voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen naar verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Deze tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open ontwerp. De zitplaatsen zijn vergelijkbaar met die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip materiaal, wat de veiligheid tijdens slecht weer waarborgt. Standaard wordt de mobiele tribune geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem gerust contact met ons op voor aangepaste opties. 

Modulaire tribunes voor hockeyvelden

Onze modulaire tribunes zijn geschikt voor hockeyclubs en verenigingen, maar kunnen ook prima dienen voor andere evenementen. Deze tribune is volledig opgebouwd uit aluminium frames met een 1 meter breed looppad van aluminium traanplaten. De afmetingen en het aantal rijen kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen en ruimte. Achteraan de tribune is ruimte voor een A-locatie sponsorruimte, waardoor deze tribune extra veelzijdig is. 

Overige tribunes voor hockeyvelden

Bij SKOR produceren we niet alleen tribunes voor sportaccommodaties, maar we hebben voor elke situatie en wens een geschikte oplossing. Zo hebben we bijvoorbeeld het Amfitheater in Denekamp voorzien van een traanplaattribune met hardhouten zitplaatsen, geschikt voor 120 toeschouwers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tribunes en hoe we jouw hockeyveld kunnen verbeteren!