Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Hockey

Met het grootste assortiment aan professionele hockeymaterialen in Europa vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor jouw hockeyveld. Van hockeydoelen, dugouts tot hockey slagplanken. Samen met professionals zijn deze materialen ontwikkeld om jou en je club het beste te bieden! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we trots op de duurzame materialen die we aan jouw club kunnen leveren!

Gratis adviesgesprek

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop jouw hockeyproducten

Bestel jouw hockeymaterialen eenvoudig en snel via onze shop. Ons assortiment biedt alle materialen die jouw club nodig heeft om te kunnen hockeyen.

Shop
Erg snel geleverd, product meer dan goed

A. de Jong

Kwaliteit is goed.Snelle levering.Goed contact.

Willem KORENROMP

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Olympische spelen in Tokyo en European hockey League

Referenties hockey

Gratis adviesgesprek

SKOR is al meer dan 20 jaar actief als producent van hoogwaardige sportproducten en wij zijn trots op de vele mooie klanten die wij hebben. Naast dat onze hockeydoelen en hockey dugouts gebruikt worden op de olympische spelen in Tokyo, zijn wij ook al jarenlang partner van de EHL (European Hockey League). Ook bijna alle hoofdklassen hockeyclubs zijn klant bij SKOR. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie, Duitsland, Engeland en Amerika. Enkele voorbeelden zijn; Den Bosch, Amsterdam, SCHC, HDM, Pinoke en Hurley. Maar ook Gantoise, Royal Daring, KHC Dragons, Braxgata en Royal Antwerp HC zijn klant. In Duitsland zijn Koln, Mullheim, Mannheim en UHC Hamburg klant. Uiteraard zijn we ook trots op onze klanten die op andere niveaus spelen! Hopelijk vind je op deze pagina het hockeymateriaal dat je nodig hebt voor jouw hockeyveld! Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Gratis adviesgesprek

Referenties

We zijn trots dat we deze clubs als klant hebben.

HC Bloemendaal
HC Bloemendaal
THC Hurley
THC Hurley
KHC Dragons
KHC Dragons
RHV Leonidas
RHV Leonidas
HC Oranje rood
HC Oranje rood
HC Rotterdam
HC Rotterdam
SV Kampong Hockey
SV Kampong Hockey

Hockey dugouts 

Wij bieden vijf verschillende soorten hockey dugouts aan, waarbij alle dugouts een afmeting hebben van 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). De breedte van de dugout is af te stellen op wens (wij gaan uit van 2 personen per meter). Bij de zitgelegenheid kan je kiezen tussen een bank enerzijds en kuipstoelen anderzijds. Kies je voor een bank, dan heb je vervolgens de keuze tussen meranti planken en kunstgras planken. Bij beide opties bevat zowel het zitvlak als de rugleuning twee planken. Onze innovatieve type 2 Montrouge Hockey en type 2 Düsseldorf Hockey dugouts bevatten daarnaast een tassenplateau en kledinghaken achter het zitgedeelte! Onze dugouts zijn gemaakt van aluminium en bestaan uit een volledig gelast frame, waardoor de dugouts uiterst stabiel zijn

Hockeydoelen en toebehoren 

Ook vind je bij ons hockeydoelen en hockeynetten. Wij bieden verschillende soorten hockeydoelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Daarnaast is ook een strak hangend hockey net erg belangrijk voor de levensduur en uitstraling van je hockeydoel! Ook hockeynetten vind je in verschillende soorten en maten op onze site. Ben je slechts op zoek naar een slagplank? Ook dat is mogelijk! Wij bieden verschillende slagplanken aan, die bij uitstek geschikt zijn voor jeugdhockey, waar met een doelafmeting van 3,66x0,46 meter gespeeld wordt.

Klemsystemen 

Op onze site vind je twee soorten klemsystemen hockeyveld: Pitch Gripper Alu en Pitch Gripper Concrete. Beide klemsystemen zijn geschikt voor hockey watervelden. Doordat bij een dergelijk waterveld geen gebruik is gemaakt van zand, kan het veld onder bepaalde weersomstandigheden lichtelijk verschuiven. Een klemsysteem aan de rand van het veld voorkomt dit. Bij beide systemen wordt gebruik gemaakt van een aluminium profiel in de ondergrond. De Pitch Gripper Concrete is hierbij met name geschikt wanneer een nieuw waterveld wordt aangelegd: in het klemsysteem is een betonbalk  verwerkt, die doorgaans anders door clubs zelf wordt aangelegd. De klemsystemen hockeyveld kunnen op de door jouw gewenste locatie worden geplaatst door onze monteurs!

Hockeymateriaal kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina het hockeymateriaal dat je nodig hebt voor jouw hockeyveld! Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!