Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Korfbal dugouts van SKOR

Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde aluminium dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden op de grond. Ze zijn voorzien van degelijke wielen waardoor het verplaatsen van de korfbal dugouts een makkie is! SKOR biedt verschillende soorten korfbal dugouts aan. Zit het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verschillende soorten korfbal dugouts

Bij SKOR bieden we twee typen korfbal dugouts aan: Type Swift en Type 1 Comfort. Beide varianten hebben een aluminium frame, wat betekent dat roest geen kans krijgt en ze een lange levensduur hebben. Onze korfbal dugouts zijn niet voorzien van een RAL-kleurcoating. Ze hebben afmetingen van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. De schuine voorzijde, met een hoek van 20 graden, voorkomt dat regenwater de dugout binnenkomt, wat wel zo prettig is als je op de bank zit!

Korfbal dugout Type Swift 

Dit type is uitgerust met vier grote wielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is (hoewel verankering vereist is). Het heeft een 3mm Polycarbonaat beplating die veel licht doorlaat. De zitgelegenheid is gevormd door vuren planken, bestaande uit een smalle rugleuning met één plank. Dankzij de lichte constructie van Type Swift en de vier wielen is de dugout eenvoudig te manoeuvreren.

Korfbal dugout Type 1 Comfort

Dit type dugout is verkrijgbaar in drie verschillende vaste varianten, waarin het verschil ligt in de zitgelegenheid. Je kunt kiezen tussen meranti planken, kunstgras planken en kuipstoelen. Beide banken hebben een zitvlak en rugleuning bestaande uit twee planken. Kunstgrasbanken zijn gemaakt van gewapend gerecycled materiaal en iets zwaarder dan merantibanken, maar ze zijn wel de meest duurzame keuze. We gaan ervan uit dat elke meter breedte van de bank ruimte biedt voor twee personen. Daarnaast kun je ook kiezen voor luxe kuipstoelen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je dugout perfect past bij de clubkleuren!

Veldbanken van SKOR

Naast dugouts bieden we ook veldbanken aan, ideaal als je huidige dugout te klein is of als je het publiek een comfortabele zitplek langs de lijn wilt bieden! De veldbanken zijn verkrijgbaar in breedtes van 2 of 3 meter en je kunt kiezen tussen meranti planken en luxe kuipstoelen!

Productie van SKOR korfbal dugouts 

Al onze korfbal dugouts worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor kunnen we hoogwaardige producten leveren tegen een scherpe prijs en met snelle levering, zodat jouw club snel voorzien is van nieuwe dugouts! Je kunt je korfbal dugout eenvoudig online bestellen op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek!

Korfbal dugout kopen?

Hopelijk heb je op deze pagina de perfecte dugout gevonden! Heb je nog vragen over onze verschillende korfbal dugouts? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!