Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Veldafscheiding van SKOR

Last van Infill materiaal buiten het kunstgras voetbalveld? Voorkom boetes en kies voor kantplanken van SKOR! Onze veldafscheidingen zijn vervaardigd uit 100% recyclebaar materiaal en de veldafscheidingen zijn te combineren met bestaande reclamebordsystemen. Daarnaast zijn wij erg overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dus bieden wij 20 jaar garantie op veldafscheidingen van SKOR!

Verbeter de uitstraling van je sportveld met hoogwaardige veldafscheidingen van SKOR

Bij elke sportvereniging spelen sponsoren een belangrijke rol. Deze bedrijven dragen vaak bij aan de vereniging in ruil voor zichtbaarheid. Het plaatsen van reclameborden langs het veld biedt een uitstekende manier om deze zichtbaarheid te creëren. Bij SKOR vinden we dat jouw sponsoren een kwalitatief hoogwaardig systeem verdienen om hun naam te presenteren, aangezien zij een essentiële bijdrage leveren aan de vereniging. Onze reclamebordprofielen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en rubber, wat zorgt voor een stevige en milieuvriendelijke oplossing. Deze profielen, die voor 80% uit gerecycled materiaal bestaan en 100% recyclebaar zijn, bieden een duurzame en esthetische oplossing voor jouw vereniging en sponsoren.

Montage van reclamebordprofielen

Onze reclamebordprofielen, zoals de Topline en de Budget, worden op de palen of dubbelstaafmatten bevestigd met behulp van vlinderklemmen, kapbeugels, parkers, of bouten met moeren. Deze montage zorgt voor een solide bevestiging en een professionele uitstraling. Onze specialisten zorgen ervoor dat de reclameborden perfect worden gemonteerd, zonder uitstekende delen.

Innovatieve oplossingen met kantplanken van SKOR

Naast reclameborden bieden we ook innovatieve oplossingen voor veldafscheidingen, zoals kantplanken. De Infill Guard en Infill Guard Green zijn speciaal ontworpen om microplastics binnen het speelveld te houden en zo de natuur te beschermen. Deze kantplanken kunnen worden gecombineerd met reclamebordsystemen, waardoor je een naadloze afscheiding tot wel 1 meter hoog rondom je speelveld krijgt. De Infill Guard en Infill Guard Green zijn circulaire en multifunctionele systemen, gemaakt van gerecycled aluminium en rubber. Hierdoor dragen ze bij aan een duurzamere sportomgeving en verminderen ze de CO2-uitstoot.

Aluminium of kunststof kantplanken?

Bij SKOR bieden we zowel kantplanken van aluminium als van gerecycled kunstgras aan. Beide materialen zijn duurzaam en recyclebaar, maar hebben elk hun eigen voordelen. Aluminium kantplanken hebben een lange levensduur en dienen tevens als reclamebordvoorziening. Gerecyclede kunststof kantplanken dragen bij aan het verminderen van de afvalberg met oude kunstgrasvelden.

Advies nodig of een kantplank kopen?

Heb je nog vragen over onze kantplanken, zoals de Infill Guard of Infill Guard Green? Of ben je op zoek naar advies voor de juiste oplossing voor jouw sportveld? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw vereniging. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!