Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Basketbal

Basketbal is een populaire sport die zowel in de zaal als buiten gespeeld kan worden. Wanneer je op zoek bent naar een basketbal paal en bord voor op je schoolplein, camping of het speelplein in jouw gemeente ben je hier op de juiste plek. Of je nu kiest voor twee basketbalpalen om zo een veld te creëren of kiest voor een enkele paal om dunks te kunnen trainen: bij SKOR slaag je ongetwijfeld.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop the brand

Wij zijn er om je vereniging maximaal te laten presteren. Op het veld. Daarvoor en daarna.

Naar de webshop
Prima en snel geleverd.

Ineke Muilwijk

Gewoon Goed!

Hans Groenenberg - Doe Industries

Vlotte levering

Henk Hofman

Basketbalpaal en basketbalbord 

Op deze pagina vind je een basketbalpaal en bord. De Miami basketbalpaal is vervaardigd uit staal en heeft een afmeting van 120x120x3mm. Dankzij het gebruik van staal is de paal bijzonder geschikt om te plaatsen in de openbare ruimte, aangezien dit materiaal vandalismebestendig is. De Miami paal wordt in het straatwerk bevestigd. Een basketbalpaal zonder bord is echter niet compleet, daarom vind je ook een basketbalbord op deze pagina. Het Bulls basketbalbord heeft een afmeting van 1,8x1,05 meter en is vervaardigd uit witte trespa-beplating met zwarte belijning. Indien gewenst kan de afmeting van het bord worden afgestemd op jouw wensen. Aan het bord is een ring bevestigd met een netje. Zowel de ring als het netje zijn gemaakt van staal. Naast de basketbalpaal en het bord vind je op onze website onder de voetbaldoelen ook het Palermo straatsportdoel. Dit straatsportdoel is multifunctioneel inzetbaar, aangezien het niet alleen gebruikt kan worden voor voetbal, maar ook voor basketbal. Aan de achterkant van het doel is namelijk een basketbalpaal en bord gemonteerd.

Onze fabriek 

De Miami basketbalpaal en het Palermo doel worden beide vervaardigd in onze eigen fabriek in Almelo. In Almelo produceren we zowel onze doelen als dug-outs. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en deskundige vakmensen, zodat je kunt rekenen op producten van uitmuntende kwaliteit en een lange levensduur. Bij SKOR hanteren we het principe van cradle to cradle: als je dat wenst, nemen we het product na de productlevenscyclus weer van je over en gebruiken we het in onze fabriek om nieuwe producten te maken. Op die manier maak je met een product van ons ook een duurzame keuze.

Basketbalpaal en basketbalbord kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina een basketbalpaal en basketbalbord die aan jouw wensen voldoen. Heb je nog vragen over onze basketbalpaal en bord of over de andere sportmaterialen die wij aanbieden? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of door een e-mail te sturen naar info@skor.nl. We staan klaar om je verder te helpen!