Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Honk- en Softbal

SKOR is al meer dan 20 jaar producent en leverancier van Honk- en softbal producten. Op onze website vind je de honk- en softbal materialen die je nodig hebt om je wedstrijd of training tot een succes te maken. Voor honkbal dugouts, eindpalen, honken en platen ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor softbal dugouts, eindpalen, honken en platen zit je bij SKOR goed. Onze honk- en softbal materialen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo (NL) en voldoen aan de eisen van de internationale bond. Alle producten worden duurzaam ontwikkelt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Omdat wij onze eigen fabriek hebben kunnen wij jou de meest scherpe prijs bieden. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuw honk- en softbal materiaal! Je bestelt je benodigde materialen eenvoudig online op deze pagina

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop the brand

Wij zijn er om je vereniging maximaal te laten presteren. Op het veld. Daarvoor en daarna.

Naar de webshop
Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden.

Koen - Antea realisatie

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Honk- en softbal dug-outs 

Het meest opvallende product met betrekking tot honkbal en softbal is zonder twijfel de prachtige a aluminium honkbal dug-out. Net als de dug-outs voor andere veldsporten voldoen deze honkbal dug-outs aan de meest recente eisen van de (internationale) bonden. In tegenstelling tot de dug-outs voor andere sporten worden deze grotere modellen in secties geleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut de meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. SKOR biedt de optie om de honkbal dug-out completer te maken met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische opslagruimte sluit naadloos aan op de honkbal dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting.

Honk- en softbal materialen 

Naast honkbal dug-outs fabriceert en levert SKOR ook honkbal- en softbal-goedgekeurde foutpalen die voldoen aan de meest recente eisen van de (internationale) bonden. De foutpaal is verkrijgbaar in 3 verschillende lijnen en beschikbaar in afmetingen van 4 tot 13,5 meter. Uniek is de innovatieve foutpaal die is voorzien van LED-verlichting en een geel gekleurd net. Hiermee kun je ook 's avonds een beroep doen op de foutpaal.

Honk- en softbal materiaal kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina de honkbal- en softbalmaterialen die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of door een e-mail te sturen naar info@skor.nl. We staan klaar om je verder te helpen!