Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Wedstrijdmaterialen voor iedere club

Goed wedstrijdmateriaal is belangrijk voor een feilloos verloop van de wedstrijd en daardoor onmisbaar! Hoekvlaggen, hoekvlagstok, coachbord, waterzak, bidon of bidonkrat. Bij SKOR vind je een overzichtelijk assortiment wedstrijdmaterialen zorgvuldig ontwikkelt, zodat jij helemaal klaar bent voor de strijd. Je gaat pas goed voorbereid de wedstrijd in als alle bidons zijn gevuld, het veld is voorzien van hoekvlaggen en je de watertas bij de hand hebt wanneer verzorging nodig is. Vergeet het ballenvangernet niet om de schoten die naast het doel gaan tegen te houden. Een goede voorbereiding is niet voor niets het halve werk! Vind op deze pagina wedstrijdmaterialen geschikt voor voetbal, hockey en andere sporten!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Klantvriendelijk personeel die je te woord staan, snelle levering en goede kwaliteit van keepershandschoenen. erg tevreden!

Kim van der Meulen

Paar super fijne ballen gekocht.

Mark van Doorn

Prima en snel geleverd.

Ineke Muilwijk

wedstrijdmaterialen kopen

Heb je vragen over onze wedstrijdmaterialen of wil je ze direct bestellen? Het kan allemaal. Bij vragen staan onze specialisten voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur je vraag op naar info@skor.nl. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze