Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Tribune- & stadionstoelen

Tribune- & stadionstoelen SKOR biedt een uitgebreid assortiment aan tribune- en stadionstoelen die gemonteerd kunnen worden bij jouw hockeyaccommodatie. Naast het standaard assortiment kunnen we de stoelen aanpassen naar jullie wensen. Zo heb je de keuze uit diverse typen stoelen, kleuren of volledig aan te passen aan de uitstraling van jullie vereniging. Wanneer nemen jullie plaats op onze SKOR stoelen? Ontdek de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op als je specifieke informatie wilt ontvangen voor jullie hockeyvereniging.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden.

Koen - Antea realisatie

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

maurice van de maat

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Tribunes en stoelen

SKOR is producent en leverancier van tribunes die geschikt zijn voor elke (sport)accommodatie. Deze tribunes kunnen open of gesloten zijn, met verschillende rijen en lengtes. De stadionstoelen van SKOR zijn tevens geschikt voor zowel tribunes als dugouts. Ongeacht de wens, locatie of budget, SKOR biedt een passende oplossing. Stadionstoelen in de kleuren van de club? Geen enkel probleem! Wij bieden ze aan in diverse kleuren.