Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd uit welke onderdelen een dugout bestaat?

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende dugouts toebehoren: veldbanken, zijplaten, achterplaten en tribunestoelen. Neem een kijkje op deze pagina om jouw dugout weer compleet te maken!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Mooie producten, kwaliteit. Netjes verpakt. Snel verzonden.

Jeroen de Jong

Tribunestoelen

De tribunestoelen zijn de laatste dugouts toebehoren die je op deze pagina vindt. Deze stoelen zijn geschikt voor tribunes, dugouts en veldbanken en worden ook wel kuipstoelen genoemd. Je vindt hier twee soorten tribunestoelen: Oslo en Tromso. Beide typen zijn gemaakt van kunststof (100% Polypropyleen), Uv-bestendig en brandvertragend. De tribunestoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de tribune of bank kan afstellen op jouw clubkleuren!

Dugouts toebehoren kopen? Heb je nog vragen over de dugouts toebehoren die wij aanbieden of heb je een onderdeel nodig dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke dugouts toebehoren jij nodig hebt om je dugout weer compleet te maken!