Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Zijplaat dugout type 1"

Breng de veiligheid en bescherming van uw dug-out naar een hoger niveau met onze hoogwaardige zijplaat voor Dug-out, Type 1, vervaardigd uit stevig 4mm polycarbonaat. Deze zijplaat biedt niet alleen duurzame bescherming tegen de elementen, maar zorgt ook voor een helder en onbelemmerd zicht op het spel, waardoor spelers en coaches een optimale ervaring hebben tijdens wedstrijden en trainingen.

Robuuste Constructie: Gemaakt van hoogwaardig 4mm polycarbonaat, biedt deze zijplaat uitstekende duurzaamheid en slagvastheid, waardoor spelers en coaches worden beschermd tegen stoten en impact tijdens voetbalwedstrijden.

Optimale Bescherming: De zijplaat beschermt tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht, waardoor een comfortabele en beschermde omgeving wordt gecreëerd voor spelers en coaches in de dug-out.

Helder Zicht: Het transparante polycarbonaat biedt een helder en onbelemmerd zicht op het veld, waardoor spelers en coaches een nauwkeurig overzicht hebben van het spelverloop zonder concessies te doen aan veiligheid.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de zijplaat eenvoudig te installeren op uw dug-out, waardoor u snel en gemakkelijk de veiligheid en functionaliteit van uw sportfaciliteit kunt verbeteren.

 

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Zijplaat dugout type 1"
Dikte dugout plaat: 4mm Polycarbonaat
Materiaalsoort: Polycarbonaat
Soort dugout-plaat: Zijplaat
Type Dug-out plaat: Dug-out plaat helder 4 mm dikte