Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Ballenvangernet

Om het hockeyspel snel te kunnen hervatten is een ballenvangernet essentieel. Wij bieden jou een ruim assortiment aan netten die verkrijgbaar zijn in verschillende maten van de beste materialen. Staat jouw gewenste maat er niet tussen? Geen probleem! Maatwerk is ook mogelijk. Contact ons voor meer informatie.

Ballenvangernetten

Sporten is een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben. Of je nu hockey speelt, voetbal, tennis of elke andere sport, het is belangrijk om te zorgen voor de veiligheid van spelers en toeschouwers. Een essentieel onderdeel hiervan zijn ballenvangernetten. In de tekst hieronder gaan we dieper in op wat ballenvangernetten zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe ze kunnen helpen bij het creëren van een veilige omgeving voor iedereen.

Wat zijn ballenbangernetten?

Ballenvangernetten zijn speciaal ontworpen netten die worden gebruikt om ballen binnen een bepaald speelgebied te houden. Ze worden meestal gebruikt bij buitensporten zoals hockey, voetbal, honkbal en golf, maar ook bij indoor sporten zoals tennis en volleybal. Deze netten zijn vaak geïnstalleerd rondom het speelveld, en soms zelfs boven het veld, om te voorkomen dat ballen wegrollen of -vliegen en schade veroorzaken aan spelers, toeschouwers en nabijgelegen eigendommen.

Vragen?

Heb jij vragen over onze ballenvangernetten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.