Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

American Football

Het is een wereldwijd fenomeen: de Super Bowl finale die ieder jaar in februari wordt gespeeld. De finale trekt jaarlijks wereldwijd meer dan 100 miljoen kijkers. Ook in Nederland wordt American football steeds populairder en groeit het aantal leden en verenigingen ieder jaar. Het is dus belangrijk dat je als vereniging over het juiste materiaal beschikt. Dit begint met een American football doel dat van hoge kwaliteit is en een lange levensduur heeft. Op deze pagina vind je een dergelijk American football doel en tref je daarnaast padding aan die om de staander bevestigd kan worden om zo de wedstrijd of training nog veiliger te laten verlopen!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop the brand

Wij zijn er om je vereniging maximaal te laten presteren. Op het veld. Daarvoor en daarna.

Naar de webshop
Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.

Raymond Schruijer

Prima en snel geleverd.

Ineke Muilwijk

Al vele bestellingen gedaan en altijd snel en adequaat geleverd, aanrader

Joost Posthuma

American football doel 

Het American football doel dat wij aanbieden, wordt vervaardigd van staal en aluminium. Staal wordt gebruikt voor de staander en de doellat, terwijl aluminium wordt gebruikt voor beide doelpalen. Hierdoor ben je verzekerd van een bijzonder stevige constructie. Het doel wordt geleverd in een smetteloos witte kleur dankzij het gebruik van een tweelaagse poedercoating (primer + witte toplaag). De American football doelen produceren wij in onze eigen fabriek in Almelo, waardoor wij doelen van hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren tegen een scherpe prijs!

American football padding 

Voor de veiligheid van de spelers is het verstandig om doelpalenpadding aan te schaffen, die eenvoudig om de staander van het doel kan worden bevestigd. Een botsing met de staander kan erg vervelend zijn, en daarom is het belangrijk om de impact zo klein mogelijk te houden. Door het gebruik van padding kan vervelend letsel bij een mogelijke val tegen de staander worden voorkomen. Onze padding is beschikbaar in verschillende kleuren en kan bovendien worden bedrukt met logo's van je club of de sponsoren.

American football materialen kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina de materialen die je nodig hebt voor jouw vereniging! Heb je nog vragen over het American football doel of de doelpalenpadding die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of door een e-mail te sturen naar info@skor.nl. We staan klaar om je verder te helpen!