Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Korfbal

SKOR is jouw leverancier voor korfbalmaterialen! Of het nu gaat om een dugout, korfbalpaal of grondproducten. Alle materialen zijn bij ons verkrijgbaar. Onze korfbalmaterialen worden op het hoogste niveau gebruikt door clubs als Blauw-Wit, Fortuna, PKC en KZ. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we trots op de duurzame materialen die we aan jouw club kunnen leveren!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo).

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier.

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop jouw korfbalmaterialen

Bestel jouw korfbalmaterialen eenvoudig en snel via onze shop. Ons assortiment biedt alle materialen die jouw club nodig heeft om te kunnen korfballen.

Shop
Goed en betrouwbaar bedrijf, als club doen wij al jaren zaken met elkaar naar tevredenheid.

Ronald Pesant

Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.

Raymond Schruijer

Mooie producten, kwaliteit. Netjes verpakt. Snel verzonden.

Jeroen de Jong

Korfbalpaal en toebehoren 

Vanaf het begin is SKOR een door de KNKV goedgekeurde leverancier voor korfbalkorven en korfbalpalen. De korfbalpaal van SKOR is vervaardigd uit aluminium en is verkrijgbaar in verschillende maten. Deze kunnen worden geplaatst op voetplaten of grondpotten van SKOR. De korfbalmanden met een IKF-keurmerk worden eveneens door SKOR geleverd.
De korfbalpalen zijn beschikbaar in drie verschillende hoogtes (2,50, 3,00 of 3,50 meter) en in twee verschillende varianten: voor bevestiging op een voetplaat of voor plaatsing in een grondpot. De korfbalpaal op een voetplaat is ideaal voor situaties waarbij je bijvoorbeeld tijdens trainingen een extra paal nodig hebt. Houd er rekening mee dat deze paal minder stevig staat, omdat deze niet permanent in de grond verankerd is, in tegenstelling tot een paal die in een grondpot geplaatst wordt.
De grondpot is afzonderlijk verkrijgbaar en wordt in de grond geïnstalleerd. Door het gebruik van centreernokken wordt voorkomen dat de paal in de grondpot draait.

Korfbal dug-outs

Naast korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR ook speciale dug-outs voor korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dug-outs kunnen vrij op het kunstgrasveld worden geplaatst, zodat ze tijdens gebruik niet vastgezet hoeven te worden op de grond

We bieden twee typen korfbal dug-outs aan, Type 1 Comfort en Type Swift, die beide gemaakt zijn van aluminium. Deze dug-outs hebben een afmeting van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). SKOR biedt daarnaast verplaatsbare veldbanken aan met twee verschillende zitopties, namelijk meranti planken of kuipstoelen. Dit is handig wanneer je huidige dug-out te klein is of als je het publiek een zitplaats wilt bieden!

Korfbal materiaal bestellen?

Heb je nog vragen over de korfbal materialen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!