Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Onderhoud van jouw tennisbaan

Bij SKOR begrijpen we de essentie van een perfecte tenniservaring. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige inrichtingsmaterialen die ontworpen zijn om je tennisbaan te verbeteren en je spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een professionele club, een school of een privé-instelling runt, wij hebben alles wat je nodig hebt om je tennisfaciliteit te transformeren.

Ontdek onze uitgebreide collectie 

Van sleepnetten tot overige inrichtingsmaterialen biedt SKOR alles wat je nodig hebt om je tennisbaan te optimaliseren. We bieden een breed scala aan producten, waaronder: 
  • Onderhoudsapparatuur: Houd je tennisbaan in topconditie met onze sleepnetten, borstels en en lijnvegers 
  • Accessoires: Maak je tenniservaring compleet met onze selectie van handige accessoires, waaronder scoreborden en scheidsrechtersstoelen. 

Waarom kiezen voor SKOR?

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze inrichtingsmaterialen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en diverse weersomstandigheden. 
Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elke tennisfaciliteit uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen en deskundig advies om aan al je behoeften te voldoen. 
Uitstekende Service: Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en biedt ondersteuning gedurende het hele proces, van bestelling tot levering.

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden voor het onderhoud van jouw tennisbaan? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!