Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd naar welke tribune past bij jouw accommodatie?

Tribunes zijn ontworpen om de "twaalfde man" een zit- of staanplaats te bieden. Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun aanmoediging kan het team inspireren om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is daarom belangrijk dat jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een comfortabele zitplaats kan bieden op een fraaie tribune. Of het nu gaat om een amateurclub of een professionele organisatie, met de tribunes van SKOR zit je altijd goed! Op deze pagina vind je een scala aan verschillende tribunes die wij aanbieden. Natuurlijk kunnen we ook maatwerktribunes leveren, zodat je een tribune kunt samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte tribune!

Gratis adviesgesprek

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Erg snel geleverd, product meer dan goed

A. de Jong

Enorm goede service. Telefonisch goed te bereiken, gaan gelijk achter dingen aan en doen wat ze beloven. Kort om helemaal top!!

Angelique Doeve

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Soorten tribunes

Vaste tribunes 

De vaste tribune, net als zijn mobiele tegenhanger, is vervaardigd van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar het tribunedeel is gesloten, wat zorgt voor een stevige constructie. De zitplaatsen bestaan uit twee hardhouten planken, terwijl de bovenste rij voorzien is van een rugleuning, ook gemaakt van twee hardhouten planken. Daarnaast is de zijkant van de bovenste rij uitgerust met een balustradehek, waardoor het risico op vallen wordt verminderd en je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune. Het aantal rijen en de breedte van de tribune zijn aanpasbaar. Over het algemeen biedt elke meter breedte van de tribune plaats aan twee personen.

Mobiele tribunes

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen en in te zetten langs verschillende locaties op jouw terrein, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Deze tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitplaatsen zijn identiek aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip materiaal, waardoor de tribune ook veilig te betreden is bij slecht weer. De mobiele tribune wordt doorgaans geleverd met een breedte van 3 meter en met 3 rijen zitplaatsen, maar neem voor verschillende opties contact met ons op.

Modulaire tribunes 

Deze tribune is geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan ook uitstekend dienen voor andere doeleinden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open model, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune beschikt over een 1 meter breed looppad van aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen worden volledig afgestemd op jouw wensen als klant. Voor elke ruimte kunnen wij een geschikte afmeting ontwerpen die past bij de omgeving. Aan de achterzijde van de tribune is een constructie toegevoegd waarmee je een A-locatie sponsorruimte kunt creëren!

Overige tribunes 

SKOR produceert niet alleen tribunes voor sportaccommodaties, maar heeft voor elke situatie en wens een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Dit openluchttheater is uitgerust met een tribune van traanplaat en hardhouten zitplaatsen, waar maar liefst 120 toeschouwers plaats kunnen nemen.