Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Speedsoccer

De trend binnen het voetbal, waarbij men indoor 5 tegen 5 voetbal wedstrijden speelt. Het unieke aan Speedsoccer is dat het veld erg compact is en rondom voorzien is van een 1 meter hoge boarding met netconstructie tot aan het plafond. De lay-out van een Speedsoccerveld zorgt ervoor dat de bal continu in het spel blijft. Hierdoor is speedsoccer erg intensief, ligt het speeltempo hoog, en zorgt het gegarandeerd voor individuele en spectaculaire acties.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Enorm goede service. Telefonisch goed te bereiken, gaan gelijk achter dingen aan en doen wat ze beloven. Kort om helemaal top!!

Angelique Doeve

Fijne afhandeling!

Patrick van der Heijden

Erg snel geleverd, product meer dan goed

A. de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dé ultieme speelervaring voor snel en dynamisch voetbal. Wij bieden een unieke speelervaring met onze hoogwaardige speedsoccervelden. Of je nu jong of oud bent, recreatief speelt of professioneel traint, onze velden bieden de perfecte omgeving om jouw techniek en snelheid te optimaliseren. SKOR: waar snelheid en voetbal samenkomen!

Waarom kiezen voor SKOR? Bij SKOR begrijpen we dat snelheid essentieel is in het moderne voetbal. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in speedsoccervelden die specifiek ontworpen zijn om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn een aantal redenen waarom jij voor SKOR moet kiezen: Uniek ontwerp: Onze speedsoccervelden zijn gemaakt van hoogwaardig kunstgras dat zorgt voor optimale balcontrole en grip. Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om snel te bewegen zonder blessures. Realistische speelervaring: Dankzij de geavanceerde technologieën hebben onze velden dezelfde eigenschappen als natuurlijk gras. Je kunt genieten van een realistische speelervaring zonder concessies te doen aan de snelheid van het spel. Professionele begeleiding: Bij SKOR sta je er niet alleen voor. Ons team van professionele trainers staat klaar om jou te begeleiden en te inspireren. Met hun expertise en passie voor het spel tillen zij jouw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau. Voel de speed, verleg je grenzen Bij SKOR draait alles om snelheid en techniek. Onze speedsoccervelden dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Of je nu wilt werken aan je dribbels, passes of schoten, onze velden bieden de perfecte ondergrond om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Voel de speed, verleg je grenzen en word een betere voetballer bij SKOR! Naast de mogelijkheid om individueel te trainen, bieden wij ook diverse groepstrainingen aan waarin je kunt sparren met andere getalenteerde spelers. Samen pushen we elkaar tot het uiterste en creëren we een dynamische en competitieve sfeer op het veld. Neem contact op en beleef de snelheid Ben jij klaar om in actie te komen? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen? Neem dan nu contact met ons op en ervaar zelf de unieke speelervaring van onze speedsoccervelden. Wij verwelkomen spelers van alle niveaus en leeftijden! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. Ons vriendelijke team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een trainingssessie of demonstratie in te plannen op een van onze prachtige velden. Verleg je grenzen, verbeter je skills en beleef de snelheid bij SKOR - Speedsoccerveld! SKOR: Waar snelheid alles verandert.