Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Trainingsmaterialen van SKOR

Ben je trainer, coach, leider, speler of materiaalman? Grote kans dat jij op zoek bent naar goede trainingsmaterialen! Bij SKOR vind je een overzichtelijk assortiment trainingsmateriaal, om alles uit je training te halen. Vind hieronder het geschikte trainingsmateriaal voor voetbal, hockey en andere sporten!

Trainingsmaterialen voor diverse sporten

Bij SKOR vind je trainingsmaterialen die geschikt zijn voor een breed scala aan sporten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, volleybal, korfbal, of andere sporten, effectieve training vormt de basis voor het succes van jouw team. Veel van deze trainingsmaterialen worden gebruikt voor oefeningen zonder bal, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor specifieke sporten zoals voetbal, maar ook voor diverse andere disciplines. Verken ons assortiment en ontdek de perfecte trainingssets voor jouw club!

Essentiële trainingsmaterialen van SKOR

Om verschillende aspecten van sportieve vaardigheden te trainen, bieden wij een breed scala aan trainingshulpmiddelen aan, waaronder hordes, trainingshoedjes, ballennetten, coachborden en loopladders. Deze hulpmiddelen zijn niet alleen nuttig voor specifieke sporten zoals voetbal, maar kunnen ook worden aangepast voor gebruik in andere disciplines. Of je nu de snelheid en coördinatie van je spelers wilt verbeteren, loopacties wilt oefenen, of tactieken wilt bespreken, onze trainingsmaterialen helpen je om effectieve en gevarieerde trainingssessies te organiseren.

Bestel vandaag nog jouw trainingsmaterialen 

Wil je trainingsmaterialen bestellen voor jouw sportclub? Plaats dan direct je bestelling! Bij bestellingen boven €50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze trainingsmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte trainingsuitrusting voor jouw sportclub.