Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Handbal

Handbal is een snelle sport waar veel gebeurt! Het is het doel van de aanvallers is om de ballen tegen de touwen te laten verdwijnen en de taak van de verdedigers en keeper om dit te voorkomen. Het handbaldoel en handbalnet spelen een belangrijke rol binnen het spel: zij vormen het doelwit. Ben jij op zoek naar deze producten voor jouw handbal vereniging? Dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk voor alle mogelijkheden wat betreft handbal de verschillende producten die wij aanbieden.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo).

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier.

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop the brand

Wij zijn er om je vereniging maximaal te laten presteren. Op het veld. Daarvoor en daarna.

Naar de webshop
Handbal net prima in orde. Snel geleverd.

Igor Dolné

Prima organisatie, korte lijnen wordt vaak snel geholpen

Wilbert - Domo Sports grass

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Handbaldoelen 

Op deze pagina vind je drie verschillende handbaldoelen, allemaal met een afmeting van 3x2 meter. Deze doelen zijn beschikbaar in rood-witte of blauw-witte kleuren. Je kunt kiezen tussen een inklapbaar model en een model dat in grondpotten geplaatst wordt. Bijna alle handbalteams spelen met een doel van 3x2 meter, met uitzondering van de jongste jeugd. De F-jeugd speelt namelijk met een apart doelformaat (2x1,60 meter), en de E-jeugd maakt gebruik van een 3x2 handbaldoel met doelverkleiner.

Handbalnetten 

Het handbaldoel moet natuurlijk ook voorzien zijn van een strak hangend handbalnet. Wij bieden handbalnetten aan in drie verschillende afmetingen die geschikt zijn voor alle typen en merken handbaldoelen. De netten worden gemaakt van polypropyleen (PP), wat zacht materiaal is dat eenvoudig in het doel gehangen kan worden en relatief voordelig is in de aanschaf. Je hebt de keuze uit drie maaswijdtes: 45, 100 en 120 mm, en bij de draaddikte zijn er twee mogelijkheden: 3 mm en 4 mm. Onze handbalnetten worden in een gespecialiseerde fabriek vervaardigd en zijn ruim op voorraad.

Handbal materiaal bestellen? 

Heb je nog vragen over de handbaldoelen of handbalnetten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of per e-mail op info@skor.nl. We helpen je graag verder!