Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Verzorgingsmaterialen van SKOR

Waar wordt gesport, ontstaan blessures. Des te belangrijker dat de juiste verzorging binnen handbereik is om een blessure te behandelen of te voorkomen! Een stevige waterzak, een bidonkrat met voldoende bidons, sporttape; bij SKOR vind je hoogwaardige verzorging die directe verlichting bieden. Neem voor de verschillende producten een kijkje op de rest van deze pagina.

Diverse verzorgingsmaterialen 

Op deze pagina vind je verzorgingsmaterialen die geschikt zijn voor diverse sporten, zowel voor het team als voor individuele sporters. Het assortiment omvat onder andere bidonkratten en waterzakken voor het team, en losse bidons en sporttape voor individueel gebruik. Het bidonkrat biedt plaats aan tien bidons en is voorzien van handvatten aan beide zijden en in het midden voor gemakkelijk transport. Je kunt het bidonkrat zowel los als inclusief 10 bidons bestellen, en de bidons zijn ook afzonderlijk of per set van 10 verkrijgbaar. Deze bidons hebben een inhoud van 750 ml en zijn uitgerust met een stevige draaidop en flexibel mondstuk voor gebruiksgemak, zelfs met handschoenen aan. 

Een ander product in ons assortiment is de SKOR waterzak, die een ruime binnentas heeft en plaats biedt aan twee bidons in zijvakken, evenals EHBO-spullen aan de voorkant. Hoewel het vullen van de waterzak voor de wedstrijd misschien niet het leukste klusje is, wordt de aanwezigheid ervan tijdens de wedstrijd vaak gewaardeerd. Daarnaast bieden we sporttape aan, 3,8 cm breed en verkrijgbaar in wit. Een rol bevat 10 meter tape, gemakkelijk te scheuren en ideaal voor het tapen van vingers, polsen, enkels en knieën.

Waarom verzorgingsmaterialen bestellen bij SKOR?

Wat SKOR uniek maakt, is dat je al je benodigde materialen op één plek kunt vinden, zowel voor de club als voor individuele spelers. Van dug-outs, doelen en doelnetten tot teamkleding, keepershandschoenen en voetballen, en van trainings- en wedstrijdmaterialen zoals loopladders, hesjes en hoekvlaggen, we hebben het allemaal. Onze samenwerking met verschillende ambassadeurs, actief binnen en buiten het veld, zorgt ervoor dat onze producten tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Onze materialen worden ontwikkeld door en voor liefhebbers van diverse sporten.

Verzorgingsmaterialen kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de materialen die je nodig hebt. Heb je nog vragen over onze verzorgingsmaterialen of andere producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!