Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Optimaliseer jouw auditorium

Een goed uitgerust auditorium is essentieel voor elke onderwijsinstelling, conferentiecentrum of theater. Met de aulastoelen van SKOR geef je jouw publiek niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar creëer je ook een stijlvolle en functionele ruimte die geschikt is voor lange uren van concentratie, leren en entertainment.

Comfortabel en duurzaam design

Onze aulastoelen zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van ergonomisch gevormde zittingen en rugleuningen, waardoor langdurig zitten geen probleem is. Daarnaast zijn ze vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden zijn.

Flexibele configuraties voor elke ruimte

Of je nu een klein collegezaal, een groot conferentiecentrum of een intiem theater hebt, onze aulastoelen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en afmetingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van vaste rijen tot klapstoelen en van opklapbare schrijftafels tot geïntegreerde bekerhouders, we bieden diverse opties om jouw ruimte optimaal in te richten.

Stijlvolle afwerking en maatwerkopties 

Onze aulastoelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met een scala aan stijlvolle afwerkingen en bekledingsmaterialen, zoals stof, leer en kunstleer, kun je de uitstraling van jouw auditorium aanpassen aan jouw voorkeuren en huisstijl. Bovendien bieden we maatwerkopties aan, zodat je de stoelen kunt aanpassen aan de specifieke eisen en wensen van jouw ruimte.

Investeer in comfort en kwaliteit

Met de aulastoelen van SKOR investeer je niet alleen in comfortabele zitplaatsen, maar ook in de kwaliteit en uitstraling van jouw auditorium. Of je nu een educatieve, zakelijke of culturele ruimte beheert, onze aulastoelen zorgen voor een optimale ervaring voor jouw publiek.

Ontdek onze collectie en vraag een offerte aan

Benieuwd naar onze collectie aulastoelen en de mogelijkheden voor jouw ruimte? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste stoelen voor jouw auditorium. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.