Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd welk hockeydoel past bij jouw club?

De hockeydoelen van SKOR hebben zich al ruimschoots bewezen! Wij ontwikkelen en maken al meer dan 20 jaar de allerbeste en mooiste hockeydoelen die er in Europa te verkrijgen zijn. Het is niet voor niets dat hockeyclubs uit alle geledingen, maar zeker uit de hoofdklasse, spelen met hockeydoelen van SKOR. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Engeland, Duitsland en Amerika. De hockey goals van SKOR kenmerken zich door het fraaie uiterlijke, hoogwaardige kwaliteit (en daarmee lange levensduur) en slimme opties. Wij ontwikkelen onze hockeydoelen met de gebruikers en sluiten daarom naadloos aan bij hun wensen. Er zijn vel verschillende hockeydoelen te koop. Het is belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waarom het hockey doel gebruikt wordt. Is dat voor trainingen? Of komen de hockeydoelen op het hoofdveld te staan als wedstrijd doelen? Welke budget heb je? Voor welke leeftijd zijn de hockey goals? Zomaar wat vragen die jij jezelf kunt stellen en daarmee een goed keuze te maken voor het hockeydoel dat het beste bij jou past.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR!voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR

Jan

Al vele bestellingen gedaan en altijd snel en adequaat geleverd, aanrader

Joost Posthuma - Doe Industries

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

Maurice van de Maat

Welke soorten hockeydoelen zijn er?

Hockeydoelen (ook wel hockey goals) zijn er in vele soorten en maten. Je hebt wedstrijd doelen, trainingsdoelen, maar ook jeugddoelen en mini doelen. Daarnaast zijn er ook verschillende kwaliteiten, zodat we voor elke budget een passende hockey goal hebben. Op deze pagina vind je zowel hockeydoelen voor senioren (afmeting 3,66x2,14 meter) als jeugddoelen (afmeting 3,66x0,46 meter). Ook voor een mini hockeydoel, omkiepdoel of indoor hockeydoel zit je hier goed. De meeste verschillende soorten doelen bieden wij aan in de afmeting 3,66x2,14 meter. Bij de modellen Standaard en Pro Plus heb je de keuze tussen een model met wielen (enkel) en een model zonder wielen. Deze modellen vormen een zeer degelijke en prijsbewuste keuze en zijn zowel geschikt voor wedstrijden als trainingen. De drie verschillende EHL modellen (Ultima EHL, EHL Master en EHL X) vormen de toplijn en worden op het hoogste niveau gebruikt. Deze modellen worden standaard geleverd met gelagerde wielen (dubbel). De bevestiging van het hockey net vindt bij deze modellen plaats door middel van een kunststof netstrip en het doel is voorzien van een vrije netophanging. Innovatief is dat de slagplank bij deze modellen gebruikt kan worden voor sponsoring.