Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Zijplaat dug-out type 1 - OUD MODEL - 3mm Polycarbonaat"

Geef uw dug-out een duurzame upgrade met onze zijplaat voor Dug-out, Type 1 (Oud Model), vervaardigd uit stevig 3mm polycarbonaat. Deze zijplaat biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen de elementen, maar behoudt ook het heldere zicht op het spel, waardoor spelers en coaches een veilige en comfortabele omgeving hebben tijdens voetbalwedstrijden en trainingen.

Kenmerken:

Duurzame Constructie: Vervaardigd uit hoogwaardig 3mm polycarbonaat, biedt deze zijplaat duurzaamheid en slagvastheid, waardoor spelers en coaches worden beschermd tegen stoten en impact tijdens sportactiviteiten.

Weerbestendigheid: Ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht, biedt deze zijplaat continue bescherming voor spelers en coaches, ongeacht de weersomstandigheden.

Helder Zicht: Het transparante polycarbonaat zorgt voor een helder zicht op het veld, waardoor spelers en coaches een duidelijk overzicht hebben van het spelverloop zonder afbreuk te doen aan veiligheid.

Eenvoudige Installatie: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is de zijplaat gemakkelijk te installeren op uw oudere model dug-out, waardoor u snel en zonder gedoe de functionaliteit van uw sportfaciliteit kunt verbeteren.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Zijplaat dug-out type 1 - OUD MODEL - 3mm Polycarbonaat"
Dikte dugout plaat: 3mm Polycarbonaat
Materiaalsoort: Polycarbonaat
Soort dugout-plaat: Zijplaat
Type Dug-out plaat: Dug-out plaat helder 3 mm dikte