Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Zijplaat type 1"

Verbeter de bescherming en het comfort van uw dug-out met onze hoogwaardige zijplaat Type 1. Deze zijplaat, vervaardigd uit duurzaam materiaal van 3mm dikte, biedt uitstekende bescherming tegen de elementen en behoudt tegelijkertijd een helder zicht op het spel, waardoor spelers en coaches een veilige en aangename omgeving hebben tijdens wedstrijden en trainingen.

Kenmerken:

Duurzaamheid en Bescherming: Gemaakt van hoogwaardig materiaal van 3mm dikte, biedt deze zijplaat duurzaamheid en slagvastheid, waardoor spelers en coaches worden beschermd tegen stoten en impact tijdens sportactiviteiten.

Weerbestendigheid: Ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht, biedt deze zijplaat continue bescherming voor spelers en coaches, ongeacht de weersomstandigheden.

Helder Zicht: De zijplaat behoudt een helder zicht op het veld, waardoor spelers en coaches een duidelijk overzicht hebben van het spelverloop zonder afbreuk te doen aan veiligheid.

Eenvoudige Installatie: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is de zijplaat gemakkelijk te installeren op uw dug-out, waardoor u snel en zonder gedoe de functionaliteit van uw sportfaciliteit kunt verbeteren.

 

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Zijplaat type 1"
Dikte dugout plaat: 3mm Polycarbonaat
Materiaalsoort: Polycarbonaat
Soort dugout-plaat: Zijplaat
Type Dug-out plaat: Dug-out plaat helder 3 mm dikte