Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "CAMO360-4 | België"

Rating
Deze handgestikte voetbal heeft optimaal vluchtgedrag en scoort goed op balgevoel en slijtgedrag. De prijskwaliteit verhouding van deze voetbal is top!Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat. Vind bij ons een bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategorieën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:

  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Herkenbare en fraaie uitstraling
  • 1 jaar volledig garantie
  • Het assortiment blijft altijd bestaan

Garantie bij een SKOR voetbal

Wij staan bekend om onze kwaliteit en de beste service, daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de bal is uitgesloten.

Materialen van SKOR voetballen

Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen (ballen worden al decennia niet meer van leer gemaakt) met een latex binnenbal. Dit soort binnenballen zorgt voor een natuurlijke stuit. Het PU zorgt voor een heerlijke 'touch' van de bal waardoor er met veel gevoel gespeeld kan worden. Verbaas jezelf en probeer deze voetbal!

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "CAMO360-4 | België"
Balmaat: Maat 4