Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Doelnet P 7,32x2,44mtr"

Upgrade uw voetbaldoel met ons duurzame doelnet, speciaal ontworpen voor voetbaldoelen met afmetingen van 7.32x2.44 meter. Dit hoogwaardige doelnet biedt uitstekende stevigheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor gebruik op alle niveaus, van recreatief tot professioneel. 


 Materiaal: Dit doelnet is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waardoor het zowel stevig als duurzaam is. Dit zorgt voor een betrouwbare prestatie, zelfs onder intense gebruiksomstandigheden. 

 Afmetingen: Het doelnet heeft de afmetingen van 7.32x2.44 meter, waardoor het perfect past bij standaard voetbaldoelen. De maaswijdte is ontworpen om optimale balcontrole te bieden tijdens het spel. 


 UV-bestendig: Onze doelnetten zijn bestand tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor ze langdurige blootstelling aan zonlicht kunnen weerstaan zonder te vervagen of te verzwakken.


 Levensduur van doelnetten: Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw voetbaldoelnet, adviseren wij het volgende: Zorg ervoor dat het net goed past, niet te strak maar ook niet te los, om slijtage door wrijving met de ondergrond te voorkomen. Bewaar het net wanneer het niet in gebruik is zoveel mogelijk uit direct zonlicht om verkleuring en vervaging te voorkomen. Bevestig het net om de 10-15 cm achter een haak om een gelijkmatige spanning te behouden en vervorming te voorkomen. Vermijd klimmen en/of hangen aan de doelnetten om schade te voorkomen. 


 SKOR Doelnetten: Onze doelnetten worden vervaardigd in een gespecialiseerde fabriek en zijn op voorraad beschikbaar. Hierdoor kunt u binnen enkele dagen genieten van de hoogwaardige kwaliteit van onze doelnetten op uw club!

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Doelnet P 7,32x2,44mtr"
Materiaalsoort: Polypropoleen
Type voetbaldoel: Vast P-model, Verplaatsbaar
Kleur: Wit