Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Voetbal Dugout

Ga je voor kwaliteit, duurzaamheid en een ervaren dugout leverancier? Kies dan voor SKOR. Je vindt ons bij vele Eredivisie clubs en amateurverenigingen. Hieronder tref je de standaard uitvoeringen die we je kunnen bieden. Wil je graag maatwerk? Onze specialisten vertellen je graag over de mogelijkheden.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Prima en snel geleverd.

Ineke Muilwijk

Goede service

Richard Hopmans

De Skor dugout is echt stevig en duurzaam. Het heeft ons al meerdere seizoenen goed gediend en is een onmisbaar onderdeel van ons voetbalveld.

Wilbert - Domo Sports Grass

Verschillende type dug-outs

Voor iedere vereniging een geschikte oplossing!

Voor ieder veld kunnen wij een passende voetbal dugout leveren die verkrijgbaar zijn in verschillende types. Meestal wordt de ronde variant veelvuldig  gebruikt bij voetbalclubs. Bepaal jullie gewenste afmeting, zit-type, kleuren en voorzie bijvoorbeeld jullie voetbal dugout van reclame om jullie sponsoren extra onder de aandacht te brengen. Kies je voor SKOR dan weet je dat het volgende voor je geregeld is: 

  • De voetbal dugouts worden op onze locatie in Almelo ontwikkeld en gemaakt. Daardoor is er altijd een passende oplossing voor jouw vereniging. 
  • Wij bieden tot wel 10 jaar garantie op onze dugouts en gaan voor de beste kwaliteit. Bekijk nog even ons filmpje bovenaan deze pagina, zodat je ziet waar onze dugouts tegen bestand zijn;-).
  • Wij leren jouw vereniging een uitstekende service. Wil je de dugout laten monteren of wil je een reparatie laten uitvoeren? Onze service teams staan voor je klaar! 
  • Onze dugouts zijn 100% veilig en voldoen aan de KNVB en NEN normen.

Wil je graag een offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Een kijkje op onze locatie is ook mogelijk!