Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Voetbal

Wij zijn fabrikant en specialist in alle materialen die jij nodig hebt om te kunnen voetballen. Doelen, dug-outs, trainingsmaterialen, ballen en nog veel meer. Alle materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden gebruikt door clubs op het hoogste niveau zoals Ajax, Feyenoord en PSV. We zijn daarnaast ook te vinden bij vele mooie amateurverenigingen.

Gratis adviesgesprek

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Ik schrijf altijd producten (doelen/dug-outs/hoekvlaggen/etc.) van SKOR voor. Kwaliteit en service zijn geborgd bij SKOR!

Jan

Goed en betrouwbaar bedrijf, als club doen wij al jaren zaken met elkaar naar tevredenheid.

Ronald Pesant

SKOR blauw
SKOR Experience Store
The Real SKOR Experience

Bezoek ons experience center

Wil je een betere indruk krijgen van de sportmaterialen die we kunnen leveren voor jullie voetbalclub? We vertellen je er graag over in ons Experience Center in Almelo. We laten je verschillende mogelijkheden zien en we kunnen een rondleiding verzorgen door onze fabriek waar onze doelen en dug-outs worden gemaakt. Wanneer kom je langs?

Referenties

We zijn trots dat we deze clubs als klant hebben.

Feyenoord Rotterdam
Feyenoord Rotterdam
Gemeente Hilversum
Gemeente Hilversum
Gemeente Lelystad
Gemeente Lelystad
Gemeente Leiden
Gemeente Leiden
Gemeente Sudwest Fryslan
Gemeente Sudwest Fryslan
SC Heerenveen
SC Heerenveen
VVV Venlo
VVV Venlo
Gemeente Kerkrade
Gemeente Kerkrade
Gemeente Almelo
Gemeente Almelo
PEC Zwolle
PEC Zwolle
FC Groningen
FC Groningen
Gemeente Westland
Gemeente Westland
Gemeente Den Haag
Gemeente Den Haag
Vitesse
Vitesse
Gemeente  Assen
Gemeente Assen
Gemeente Leeuwarden
Gemeente Leeuwarden
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
FC Utrecht
FC Utrecht
Gemeente  's Hertogenbosch
Gemeente 's Hertogenbosch
Gemeente Eindhoven
Gemeente Eindhoven
Gemeente Nijmegen
Gemeente Nijmegen
Heracles
Heracles
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
Willem II
Willem II
AZ
AZ
ADO Den Haag
ADO Den Haag
Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht
Gemeente Zwolle
Gemeente Zwolle
Gemeente Amsterdam
Gemeente Amsterdam
Ajax
Ajax
FC Twente
FC Twente
PSV
PSV

SKOR & Voetbal

Of het nu materiaal voor de club of de speler is, je vindt het allemaal bij ons! Zowel profclubs als amateurverenigingen vertrouwen op de kwaliteit van de voetbalproducten van SKOR. Met bijna 20 jaar aan ervaring in de voetbalwereld is dat niet gek! Wij leveren onze producten direct aan sporters en verenigingen. Onze materialen worden daarom snel geleverd. Wist je dat onze voetbaldoelen en dug-outs geproduceerd worden in eigen fabriek? Bekijk voor alle mogelijkheden wat betreft de verschillende productcategorieën!

Alles in eigen beheer

We bieden vele soorten dug-outs aan. Denk hierbij aan verschillen in afmeting, zitgelegenheid en beplatingopties. Ook op het gebied van voetbaldoelen hebben we een ruim assortiment. Als echte voetbalspecialist weten wij wat het beste materiaal is voor de vereniging, maar ook voor de spelers. We denken graag mee met de beste oplossing voor jou. We produceren onder andere:

  • Voetbaldoelen
  • Dug-outs
  • Tribunes
  • Doelnetten
  • Kantplanken
  • Reclamebordprofielen
  • Straatsport
  • en uiteraard voetballen.

Materialen voor verenigingen 

SKOR biedt tal van dug-outs en voetbaldoelen aan. Deze producten worden allemaal in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd, waardoor maatwerk ook mogelijk is. Kwaliteit staat bij ons voorop! Grote kans dat jij jouw doelpunten of reddingen in één van onze voetbaldoelen maakt of, wanneer je pech hebt, vanuit onze dug-outs de voetbal wedstrijd bekijkt. We bieden vele soorten dug-outs aan. Denk hierbij aan verschillen in afmeting, zitgelegenheid en beplating. Ook bij voetbaldoelen hebben we een ruim assortiment. Onze doelen zijn gemaakt van staal (straatsport) of aluminium (velddoelen). We hebben vaste en verplaatsbare doelen in vele afmetingen! Onze hardware producten vind je o.a. bij Ajax, PSV en Feyenoord, maar ook bij de amateurvereniging om de hoek. 

Materialen voor de spelers

SKOR biedt een compleet assortiment voetbalmaterialen aan. Naast hardware producten vind je ook je uitrusting voor in het veld bij ons! Zo vind je onder andere voetballen, keepershandschoenen en teamkleding op onze website. Daarnaast kun je ook voor je wedstrijd- en trainingsmaterialen zoals bidons, hoekvlaggen en ballentassen bij ons terecht! SKOR krijgt bij de productontwikkeling van materialen voor spelers veel feedback van ambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn zelf in het veld of als coach actief! Hierdoor weten we precies wat er op de velden speelt en kunnen wij deze feedback vertalen naar onze producten. Jij bent hiermee verzekerd van het allerbeste materiaal! 

Voetbalmaterialen nodig? 

Wil je voetbalproducten kopen? Bij SKOR hebben wij alles voor jou als sporter en de vereniging. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Of je nu op zoekt bent naar een voetbaldoel of gripsokken, SKOR heeft het allemaal. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. Wij zijn iedere dag bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur. We helpen je graag verder!